Απώθηση – Απωθητικά – Παγίδες Ζώων

ΑπώθησηPROTECTA REPELLENT GRANULAR – Απώθηση Ζώων και Ερπετών

Απώθηση ζώων (σκύλοι, γάτες, κλπ.) και φιδιών, σαυρών & άλλων ερπετών. Έχει δράση προληπτική, δηλαδή εμποδίζει την είσοδο τους σε ένα χώρο καθώς και απωθητική γιατί ενοχλεί αυτά που ήδη βρίσκονται στο χώρο και αναγκάζονται να απομακρυνθούν. Κατάλληλο για εφαρμογή γύρω από δέντρα, κολόνες, μέσα σε γλάστρες, κατά μήκος τοίχων, πεζοδρομιών, κήπων και σε άλλους χώρους. Ιδανικό για χρήση σε επίπεδες επιφάνειες ή όπου υπάρχει υγρασία. Δεν ξεπλένεται από τη βροχή.

  • Μορφή Σκευάσματος: Κοκκώδης
  • Πεδίο εφαρμογής: Εξωτερικοί χώροι

 

ΑπώθησηPROTECTA BIRD FREE OPTICAL GEL – Απώθηση Πτηνών

Απώθηση πτηνών σε μορφή gel που λειτουργεί με οπτικό ερέθισμα. Απωθεί όλα τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης ύπαρξης φωτιάς. Τα δραστικά συστατικά του -μια ειδική σύνθεση εδώδιμων φυσικών ελαίων- δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, τους ανθρώπους και τα υλικά των κτηρίων. Εξαιρετικά αποτελεσματικό, δρα με φυσικό τρόπο, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στα πουλιά και στο περιβάλλον. Έχει μεγάλη διάρκεια δράσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Προ-συσκευασμένο και έτοιμο για χρήση σε δισκάκια των 12,5gr.

 

ΑπώθησηΑΚΙΔΕΣ – Απώθηση Πτηνών

Μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες για απώθηση περιστεριών, σε τεμάχια μήκους 50cm και βάση από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων, κλπ.

Διατίθενται σε τρείς τύπους:

  • No 308: 40 ακίδες ανά μέτρο, ύψους 11cm, καλύπτουν πλάτος 6 – 12cm.
  • No 311: 80 ακίδες ανά μέτρο, ύψους 11cm, καλύπτουν πλάτος 15 – 21cm.
  • No 306: 120 ακίδες ανά μέτρο, ύψους 11cm, καλύπτουν πλάτος 15 – 21cm.

 

ΑπώθησηΠαγίδα ζώων

Επαναχρησιμοποιούμενη μεταλλική παγίδα για γάτες ή άλλα μικρά-μεσαία ενοχλητικά ζώα. Γαλβανισμένη για αντοχή στη διάβρωση. H συσκευή αυτή είναι ιδανική για την ασφαλή και αποτελεσματική παγίδευση και μεταφορά γάτων και άλλων μικρών ενοχλητικών ζώων. Διαθέτει χειρολαβή μεταφοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους (οικίες, αποθήκες, κήπους, αγρούς, κλπ). Δεν σκοτώνει και δεν τραυματίζει τα αιχμαλωτισμένα ζώα. Είναι πλήρως συναρμολογημένη και έτοιμη για χρήση.

Διαστάσεις: 73,6 x 28 x 25,4 cm

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν τον Έλεγχο Παρασίτων.