Δολωματικοί σταθμοί

Δολωματικοί σταθμοί | Protecta LPPROTECTA LP – Κλειστού Τύπου

Οι Δολωματικοί σταθμοί PROTECTA LP με το πολυγωνικό σχήμα τους επιτρέπουν την τοποθέτησή τους σε γωνίες και κοντά σε τοίχους, όπου τα τρωκτικά συνηθίζουν να μετακινούνται. Εξοπλισμένη με οριζόντιους και κάθετους μοχλούς ασφαλείας που συγκρατούν σταθερά το τρωκτικοκτόνο δόλωμα χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής. Δυνατότητα τοποθέτησης στο εσωτερικό της εκτός από το τοξικό τρωκτικοκτόνο σκεύασμα και μη τοξικό σκεύασμα (όπως ενδείκνυται από τους κανονισμούς του HACCP για τους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων). Δυνατότητα τοποθέτησής της κάθετα στο έδαφος, έτσι ώστε να καταλαμβάνει ελάχιστη επιφάνεια.

  • H κάθετη τοποθέτηση διευκολύνει τον εσωτερικό καθαρισμό του δολωματικού σταθμού, την πλύση του με νερό, αλλά και τον καθαρισμό του δαπέδου κάτω από αυτόν (συνήθως κάτω από τους σταθμούς συσσωρεύονται σκουπίδια).
  • Η κάθετη τοποθέτησή της μπορεί να γίνει κολλώντας την πολύ σταθερά με σιλικόνη ή ούπα, και αν χρειαστεί κάποια στιγμή να μεταφερθεί κάπου αλλού, να την ξεκολλήσουμε χωρίς να καταστραφεί.
  • H κατασκευή του είναι από σκληρό PVC και οι εσωτερικές ραβδώσεις που φέρει έχουν σαν αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη του αντοχή ακόμη και στο βάρος ενός ανθρώπου.

 

Δολωματικοί σταθμοί | Masterbox MidiMASTERBOX MIDI

Δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας, για ποντικούς μικρότερους σε μέγεθος, από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό. Με μικρότερες σχετικά διαστάσεις που επιτρέπουν την τοποθέτησή του σε περιορισμένο χώρο όπως και κάτω από αντικείμενα, καλοριφέρ, έπιπλα, παλέτες, κλπ.

 

Δολωματικοί σταθμοί | Rat BoxRAT BOX

Οι RAT BOX είναι δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας με μεγαλύτερες διαστάσεις ώστε να επιτρέπεται η είσοδος μεγαλύτερων ποντικιών. Υπάρχουν δύο θέσεις κλειδώματος και δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθετη και οριζόντια θέση με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα του πλαστικού στο κάρφωμα. Ο σταθμός διαθέτει αποσπώσμενο σκαφάκι για ασφαλή τοποθέτηση δολώματος σε μορφή pellet αλλά και για να αφαιρείται για εύκολο καθαρισμό. Επίσης, δολώματα σε μορφή κύβου με τρύπα τοποθετούνται με ασφάλεια στο οριζόντιο σιδεράκι που περιέχεται. Ο σταθμός διαθέτει τρύπες αποστράγγισης ώστε να αποφεύγεται η αλλοίωση των δολωμάτων από την υγρασία και το νερό.

 

Δολωματικοί σταθμοί | Multicatch PlasticMULTICATH PLASTIC – Πολλαπλών συλλήψεων

Οι Δολωματικοί σταθμοί MULTICATH PLASTIC είναι μηχανικές παγίδα πολλαπλών συλλήψεων για ποντίκια. Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους, από ανθεκτικό πλαστικό. Η παγίδα έχει διάφανο καπάκι για εύκολο έλεγχο και στο εσωτερικό της δέχεται ειδική κολλητική επιφάνεια.

Δολωματικοί σταθμοί | Alpha - τύπου σωλήναALPHA – Tύπου σωλήνα

Δολωματικοί σταθμοί μικρού μεγέθους σε μορφή σωλήνα με εισόδους για όλα τα είδη τρωκτικών. Δυνατότητα τοποθέτησης όλων των μορφών δολωμάτων. Παρέχεται κλειδί ασφαλείας.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν τον Έλεγχο Παρασίτων.