Ζαΐρης Απολυμάνσεις Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Έλεγχος Παρασίτων Επαγγελματικών Χώρων Γραφείων, Χώρων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Η Προστασία Ζαΐρης Απολυμάνσεις δραστηριοποιείται στο χώρο του Ελέγχου Παρασίτων πάνω από 15 χρόνια με την σημερινή μορφή, αλλά και η ενασχόληση μας με το αντικείμενο μετρά 20 και πλέον έτη.  Η Προστασία Ζαΐρης Απολυμάνσεις σας δίνει την σιγουρία που χρειάζεστε σε ένα πολύ ευαίσθητο πεδίο της επιχειρηματικότητας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που αποδεικνύεται από την αποτελεσματικότητα των μελετών και των εφαρμογών μας αλλά και από την ακατάπαυστη ενημέρωση, την υιοθέτηση νέων σκευασμάτων – μεθόδων και την πίστη μας στην καινοτομία και την νέα τεχνολογία. Η αξία της Προστασία Ζαΐρης Απολυμάνσεις πιστοποιείται επίσης από τις μακρόχρονες συνεργασίες με πελάτες μεγάλων απαιτήσεων στον τομέα της υγιεινής που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να μας προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Μετά από αρκετά χρόνια έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε με ποιότητα και αποτελεσματικότητα όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειάζεται μια επιχείρηση σχετικά με το σημαντικότατο παράγοντα που ακούει στο όνομα Έλεγχος Παρασίτων Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων – Επαγγελματικών Χώρων Γραφείων, Χώρων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και υπαίθριων πεδίων. Οι υπηρεσίες μας αφορούν τον έλεγχο παρασίτων κατά περίπτωση μέσα από την απεντόμωση, την μυοκτονία, την απώθηση ερπετών – πτηνών και την απολύμανση. Εφαρμόζουμε πιστοποιημένες πρακτικές και σκευάσματα προσφέροντας σιγουριά στον επιχειρηματία επι της ουσίας αλλά και σε κάθε περίπτωση ελέγχου από υγειονομικούς φορείς.

Ζαΐρης Απολυμάνσεις με «e-PROSTASIA»

Ζαΐρης ΑπολυμάνσειςΗ Προστασία Ζαΐρης Απολυμάνσεις ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και των διαδικτυακών εφαρμογών και υπηρεσιών, με την συμβολή της otherwise | Creative + Web Experts, υλοποιήσαμε το e-Prostasia – Pest Contol Cloud Management, μια εφαρμογή Cloud όπου οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση σε όλα τα σχετικά με τον έλεγχο παρασίτων έγγραφα τους. Στόχος να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην οργάνωση κάθε συνεργάτη μας σχετικά με δεδομένα που αφορούν τον τομέα μας, αλλά και στην αντιμετώπιση ελέγχων με πιο εύκολο και αξιόπιστο τρόπο.

Όλα τα έγγραφα της επιχείρησης σας σε ένα σημείο, προσβάσιμα από υπολογιστή, tablet και smartphone. Η Προστασία Ζαΐρης Απολυμάνσεις έχοντας υλοποιήσει την εφαρμογή e-Prostasia οι πελάτες μας έχουν αρχειοθετημένα όλα τα απαραίτητα έγγραφα με δυνατότητα προβολής, αποθήκευσης ή εκτύπωσης ανά πάσα στιγμή και από όπου και αν βρίσκονται. Από την άδεια, την πιστοποίηση της δικής μας εταιρείας, την νομοθεσία και τις άδειες έως τα πιστοποιητικά, τις εκθέσεις, τις αναφορές και πολλά άλλα. Βρίσκονται όλα «πάνω»… γι’ αυτό αφήστε το πάνω μας!

Έλεγχος Παρασίτων Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων – Επαγγελματικών Χώρων – Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με την «Προστασία Ζαΐρης Απολυμάνσεις» σημαίνει εξασφάλιση και ποιότητα!