Εταιρεία - Ανθρώπινο δυναμικό - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΑΪΡΗΣ

Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» όλες οι εργασίες σχεδιάζονται και επιβλέπονται από την επιστημονική μας ομάδα. Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένους επιστήμονες γεωπόνους, με εξειδίκευση στην ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών. Η εκπαίδευση τους είναι συνεχής με σεμινάρια, παρουσιάσεις, συμμετοχή σε συνέδρια και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων και κυρίως με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, οι επιστήμονες μας μπορούν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης των παρασίτων, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας άριστα αποτελέσματα. Κι όλα αυτά με σεβασμό και ασφάλεια για τα προϊόντα, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί η ομάδα των τεχνικών μας, διαθέτει γνώσεις, εμπειρία, εξειδικευμένη κατάρτιση και έχει στην διάθεσή της όλα τα σύγχρονα μέσα για εφαρμογές σε όλους τους χώρους, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των επιβλαβών οργανισμών. Όλες οι εφαρμογές γίνονται με την καθοδήγηση από το επιστημονικό προσωπικό, με ασφάλεια για τους χρήστες, τους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης, το περιβάλλον και με αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των παρασίτων.

Η εταιρία μας χάρη στο έμψυχο δυναμικό της, έχει αποκτήσει μια ηγετική θέση στον τομέα της ΑπολύμανσηςΑπεντόμωσηςΜυοκτονίας. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, για να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας, επιλέγοντας μία από τις παραπάνω υπό-ενότητες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!