Κατηγορίες πελατών μας - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΑΪΡΗΣ

Κατηγορίες πελατών

Βιομηχανίες

• Τροφίμων
• Υλικών συσκευασίας
• Ζωοτροφών
• Μύλοι
Σιλό αποθήκευσης δημητριακών
• Επεξεργασία και εμπορία ορυκτών και μετάλλων

 

 

Η «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Πανελλαδικά στις Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες, διαθέτει επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης παρασίτων στον Βιομηχανικό κλάδο. Κατέχει την τεχνογνωσία για την ολοκληρωμένη εκτίμηση και εφαρμογή, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (Integrated Pest Management). Εφαρμόζει τα επιστημονικά πρότυπα σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς λειτουργίας και τους φορείς ελέγχου της κάθε επιχείρησης.

Στόχος μας είναι η δημιουργία εγκαταστάσεων, οι οποίες θα είναι αφιλόξενες για τους ζωικούς εχθρούς και η παραγωγή θα λειτουργεί αδιάκοπα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μας εμπιστεύονται απόλυτα για τον έλεγχο και την διαχείριση των ζωϊκών παρασίτων στις εγκαταστάσεις τους, μεγάλες Βιοτεχνίες και Βιομηχανίες από όλους τους κλάδους και σε όλη την Ελλάδα.

Αποθήκες Logistics

Αποθήκες
Ψυγεία
Logistics όλων των ειδών και…
Μεταφορικές εταιρίες

Όλοι εμπιστεύονται την «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES», για τις εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει άμεσα, με τις Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και ανταποκρινομένη Πανελλαδικά. Το τμήμα επιστημονικών συμβούλων της εταιρίας μας, επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις σας και αφού προβεί σε ολοκληρωμένη εκτίμηση του χώρου και των προβλημάτων, θα σας προτείνει τις κατάλληλες εξατομικευμένες εφαρμογές για την επιχείρησή σας.

Αμέσως μετά προχωράμε στη σύνταξη μελέτης, που αφορά την προστασία των προϊόντων που είναι αποθηκευμένα ή μεταφέρονται, μέχρις ότου αυτά φτάσουν στον τελικό αποδέκτη. Σκοπός μας είναι η παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τους χώρους και να τους απαλλάξουμε από οποιαδήποτε παράσιτα, διατηρώντας τις εγκαταστάσεις σας πάντα ασφαλείς!

Δημόσια έργα

Νοσοκομεία
Σχολεία
Δημόσια κτίρια – υπηρεσίες
Εκκλησίες
Δήμοι για την καταπολέμηση κουνουπιών, απεντόμωσης & μυοκτονίας
Μέσα μαζικής μεταφοράς

Στην «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» γνωρίζουμε ότι οι χώροι που συνωστίζεται πολύς κόσμος, συχνά αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα από έντομα και τρωκτικά. Λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του ανθρώπου και των απορριμμάτων που παράγει, οι χώροι ή ολόκληρες περιοχές γίνονται συχνά αφιλόξενοι από παράσιτα και κάποιες φορές και επικίνδυνοι. Το επιστημονικό μας προσωπικό επισκέπτεται τους χώρους άμεσα και σχεδιάζει το κατάλληλο πρόγραμμα αντιμετώπισης των ζωικών εχθρών. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Έχοντας υιοθετήσει και εφαρμόσει το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/HACCP, η εταιρία μας εγγυάται την παροχή ασφαλών λύσεων, η οποία διαφέρει από τις συμβατικές μεθόδους καταπολέμησης, όπου γίνεται αλόγιστη χρήση χημικών σκευασμάτων.

Προσμετρώντας τις ιδιαιτερότητες και μελετώντας όλα τα δεδομένα, είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Παρασίτων (IPM Ιntegrated Pest Management),  προστατεύοντας τον άνθρωπο αλλά συγχρόνως με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον!

Πλοία

Φορτηγά πλοία
Επιβατηγά πλοία
Επιβατηγά της ακτοπλοΐας
Κρουαζιερόπλοια
Ξύλινο, Σιδερένιο, Πλαστικό Σκάφος
Κότερα

Στην «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» γνωρίζουμε ότι οι χώροι στα πλοία, πολύ συχνά αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα από παράσιτα.  Τα συνήθη προβλήματα είναι τα μυρμήγκια, η Blattella germanica (ψιλή κατσαρίδα) και οι κοριοί (κυρίως σε τουριστικά σκάφη). Ωστώσο και τα ξυλοφάγα (τερμίτες και σαράκι) είναι έντομα που εν δυνάμει είναι απειλή για τα σκάφη! Η PROSTASIA PEST CONTROL services έχει αναπτύξει προγράμματα που αντιμετωπίζουν τα παράσιτα ώστε να μην αποτελούν απειλή για τους χώρους σας, άμεσα και αποτελεσματικά.Το επιστημονικό μας προσωπικό επισκέπτεται τους χώρους άμεσα και σχεδιάζει το κατάλληλο πρόγραμμα αντιμετώπισης των παρασίτων.
Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για χρήση σε κατοικημένους χώρους.
Έχοντας υιοθετήσει και εφαρμόσει το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, η PROSTASIA εγγυάται την παροχή ασφαλών λύσεων, η οποία διαφέρει από τις συμβατικές μεθόδους καταπολέμησης, όπου γίνεται αλόγιστη χρήση χημικών σκευασμάτων.

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

  ΗΟ.RE.CA (Hotel – Restaurant – Café)
Εμπορικά πολυκαταστήματα (Mall)
Εστιατόρια
Καφέ –μπαρ
Supermarket

Η επιτυχία στην λειτουργία μιας επιχείρησης εστίασης όπως ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ, βασίζεται στην φήμη που έχει δημιουργήσει από την ποιότητα των φαγητών/ποτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι τιμές κλπ. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα Super Market ή τα μεγάλα πολυκαταστήματα/Mall. Οι πελάτες όμως πριν φτάσουν να αξιολογήσουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αναμένουν και το υψηλότερο επίπεδο Υγιεινής. Παρουσία παρασίτων σε αυτούς τους χώρους μπορούν εύκολα να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στην φήμη κάθε καταστήματος, κυρίως με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Καθίσταται λοιπόν αναγκαίο ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Παρασίτων, με στόχο την καλύτερη διαχείριση των αρνητικών επιπτώσεων που προκαλούν τα παράσιτα, ώστε να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που έγινε για την απόκτησης αυτής της φήμης. Γι΄αυτό στην «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» παρέχουμε υποστήριξη, σύμφωνη με τις νομοθετικές διατάξεις, με πλήρες φάκελο καταπολέμησης παρασίτων και εφαρμογή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη/καταστήματος.

Οικιακοί χώροι

   Πολυκατοικίες
  Μονοκατοικίες
  Εξοχικές Κατοικίες

Στην «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» οι καταρτισμένοι επιστήμονες μας, θα σας παρέχουνε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση στις Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες, που αφορούν την κατοικία σας. Σκοπός μας είναι να απαλλάξουμε το χώρο σας από τα μυρμήγκια, κατσαρίδες, τρωκτικά, ή άλλα επιβλαβή παράσιτα. Κι όλα αυτά με σεβασμό στην ιδιοκτησία σας και ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπου, προκειμένου να απολαμβάνετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.                                                                                                                                                                                                                                                                      Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών μας σχετικά με τη βιολογία των εντόμων και των τρωκτικών, καθώς ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο σπίτι σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Παρεμβαίνουμε μόνο στα παράσιτα στόχους και όχι στους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς, γιατί προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων, των παιδιών και των κατοικιδίων. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι τα σκευάσματα που εμείς χρησιμοποιούμε, είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο! «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES»… γιατί προστατεύουμε ότι αξίζει!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!