Υποκαπνισμοί - Προστασία Ζαίρης
Υποκαπνισμοί - Προστασία Ζαίρης

Υποκαπνισμοί κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Ο Υποκαπνισμός (fumigation) είναι η πλέον γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος απεντόμωσης σε κατοικημένους χώρους (οικιακούς και επαγγελματικούς).Με τη μέθοδο του υποκαπνισμού (χρησιμοποιούμενο σκεύασμα φωσφίνης), πραγματοποιείται η καταπολέμηση των εντόμων (εχθρών) των αποθηκών σε προϊόντα, εξασφαλίζοντας την εξάλειψη των εντόμων σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους (ωό, προνύμφη, νύμφη, ενήλικο έντομο).

Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται για την PROSTASIA:

  • Προϊόντων όπως σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, βρώμη ή άλλα δημητριακά, άλευρα, όσπρια, διάφοροι ξηροί καρποί, αρωματικά φυτά, αποξηραμένα καπνά κ.α.
  • Επίπλων, ξυλείας και ξύλινων κατασκευών κατοικιών.
  • Αποθηκευτικών χώρων, σιλό με την πρωτοποριακή μέθοδο του J-SYSTEM και άλλων χώρων.

Εφαρμογή των υποκαπνισμών

Η εφαρμογή του υποκαπνισμού περιλαμβάνει τρία στάδια.Αρχικά, γίνεται σχολαστικός έλεγχος της στεγανότητας του χώρου για να μην υπάρξει τυχόν διαρροή του σκευάσματος, διότι εκτός από απώλεια του σκευάσματος δύναται να προκαλέσει προβλήματα σε οργανισμούς μη στόχους όπως τα ζώα και οι άνθρωποι.

Στη συνέχεια, το σκεύασμα διαχέεται στο χώρο για χρονικό διάστημα, που οι Υπεύθυνοι Επιστήμονες εκτιμούν, προκειμένου να επιτευχθεί η ολοκληρωτική εξάλειψη των εντόμων σε όλα τους τα στάδια.

Την χρονική διάρκεια του υποκαπνισμού την εκτιμούν οι ειδικοί αναλόγως του είδους που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τον όγκο του χώρου, την θερμοκρασία της εποχής κλπ.

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του υποκαπνισμού, ο χώρος πρέπει να αεριστεί για χρονικό διάστημα ανάλογα τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Έπειτα, το έμπειρο Τεχνικό και Επιστημονικό συνεργείο της εταιρείας μας επιθεωρεί, για να διαπιστώσει εάν έχει αεριστεί επαρκώς ο χώρος, ώστε να είναι ασφαλής για χρήση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλες οι εφαρμογές γίνονται με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφαλείας για τους εργαζομένους που πραγματοποιούν τις εφαρμογές, υπό την επίβλεψη και ευθύνη ειδικού επιστήμονα Γεωπόνου ή Χημικού όπως άλλωστε ορίζει και η Ελληνική Νομοθεσία.

Υποκαπνισμός ξυλείας
Υποκαπνισμοί χώρψν

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις παραπάνω υπό-ενότητες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!