Υποκαπνισμοί - Προστασία Ζαίρης
Υποκαπνισμοί - Προστασία Ζαίρης

Υποκαπνισμοί κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Οι Υποκαπνισμοί (fumigations) είναι η πλέον γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος απεντόμωσης σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους. Με αυτή την μέθοδο μπορεί να γίνει η καταπολέμηση διαφόρων εντόμων εχθρών των αποθηκών σε προϊόντα, εξασφαλίζοντας την εξάλειψη των εντόμων σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους (ωό, προνύμφη, νύμφη, ενήλικο έντομο).

Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται για την απεντόμωση:

Προϊόντων όπως σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, βρώμη ή άλλα δημητριακά, άλευρα, διάφορα όσπρια, διάφοροι ξηροί καρποί, αρωματικά φυτά, αποξηραμένα καπνά, κ.α.

Επίπλων, ξυλείας και ξύλινων κατασκευών κατοικιών.

Αποθηκευτικών χώρων, σιλό με την πρωτοποριακή μέθοδο του J-SYSTEM και άλλων χώρων.

Εφαρμογή των υποκαπνισμών

Η εφαρμογή των υποκαπνισμών περιλαμβάνει τρία στάδια. Αρχικά, γίνεται σχολαστικός έλεγχος της στεγανότητας του χώρου για να μην υπάρξει τυχόν διαρροή του σκευάσματος, διότι αυτό εκτός από απώλεια του σκευάσματος δύναται να προκαλέσει προβλήματα σε οργανισμούς μη στόχους όπως μικρά ζώα, άλλοι άνθρωποι, κλπ. Στη συνέχεια, το καπνογόνο σκεύασμα διαχέεται στο χώρο για αρκετό χρονικό διάστημα, που οι ειδικοί επιστήμονες εκτιμούν, προκειμένου να επιτευχθεί η ολοκληρωτική εξάλειψη των εντόμων σε όλα τους τα στάδια ζωής. Την χρονική διάρκεια του υποκαπνισμού την εκτιμούν οι ειδικοί βάσει του είδους που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τον όγκο του χώρου, την θερμοκρασία της εποχής, κλπ.

Υποκαπνισμός ξυλείας

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση των υποκαπνισμών, ο χώρος πρέπει να αεριστεί με προσοχή για πολλές ώρες ή και κάποιες ημέρες, ανάλογα τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε χώρου. Έπειτα, το έμπειρο συνεργείο της εταιρείας μας επιθεωρεί, για να διαπιστώσει εάν έχει αεριστεί επαρκώς ο χώρος, ώστε να είναι ασφαλής για τον άνθρωπο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλες οι εφαρμογές γίνονται με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφαλείας για τους εργαζομένους που πραγματοποιούν τις εφαρμογές αυτές, από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό και υπό την επίβλεψη και ευθύνη ειδικού επιστήμονα Γεωπόνου ή Χημικού πριν την εφαρμογή, κατά την διάρκεια αυτής αλλά και αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Υποκαπνισμοί χώρψν

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις παραπάνω υπό-ενότητες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!