ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - Προϊόντα: Δολωματικοί σταθμοί
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - Προϊόντα: Δολωματικοί σταθμοί

Προϊόντα - Δολωματικοί σταθμοί

Protecta LP

Το πολυγωνικό σχήμα της Protecta LP επιτρέπει την τοποθέτηση της σε γωνίες και κοντά σε τοίχους, όπου τα τρωκτικά συνηθίζουν να μετακινούνται. Είναι εξοπλισμένη με οριζόντιους και κάθετους μοχλούς ασφαλείας, που συγκρατούν σταθερά το τρωκτικοκτόνο δόλωμα, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής.

Δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης στο εσωτερικό της, εκτός από το τοξικό τρωκτικοκτόνο σκεύασμα και μη τοξικό σκεύασμα (όπως ενδείκνυται από τους κανονισμούς του HACCP για τους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων) καθώς και κολλητική επιφάνεια.

Δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησής της κάθετα στο έδαφος, όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία, έτσι ώστε να καταλαμβάνει ελάχιστη επιφάνεια.

Η κάθετη τοποθέτηση του σταθμού διευκολύνει τον εσωτερικό καθαρισμό του, την πλύση του με νερό, αλλά και τον καθαρισμό του δαπέδου κάτω από αυτόν (συνήθως κάτω από τους σταθμούς συσσωρεύονται σκουπίδια).

Η κάθετη τοποθέτησή του μπορεί να γίνει κολλώντας την πολύ σταθερά με σιλικόνη, ή ούπα, και αν χρειαστεί κάποια στιγμή να μεταφερθεί κάπου αλλού, να την ξεκολλήσουμε χωρίς να καταστραφεί.

Η κατασκευή του είναι από σκληρό PVC και οι εσωτερικές ραβδώσεις που φέρει έχουν σαν αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη του αντοχή ακόμη και στο βάρος ενός ανθρώπου.

Protecta LP

RAT BOX

Ο RAT BOX είναι ένας δολωματικός σταθμός ασφαλείας με διαστάσεις που επιτρέπει την είσοδο στα περισσότερα μεγέθη τρωκτικών. Υπάρχουν δύο θέσεις κλειδώματος και δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθετη και οριζόντια θέση με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα του πλαστικού στο κάρφωμα. Ο σταθμός διαθέτει αποσπώμενο σκαφάκι για ασφαλή τοποθέτηση δολώματος σε μορφή pellet αλλά και για να αφαιρείται για εύκολο καθαρισμό. Επίσης, δολώματα σε μορφή κύβου με τρύπα (BB: Block Bait), τοποθετούνται με ασφάλεια στο οριζόντιο σίδερο που περιέχεται. Ο σταθμός διαθέτει τρύπες αποστράγγισης ώστε να αποφεύγεται η αλλοίωση των δολωμάτων από την υγρασία και το νερό.

RAT BOX

MASTERBOX MIDI

Δολωματικός σταθμός ασφαλείας, για μικρότερα σε μέγεθος τρωκτικά, από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό. Με μικρές σχετικά διαστάσεις από που επιτρέπουν την τοποθέτησή του σε περιορισμένο χώρο όπως και κάτω από αντικείμενα, καλοριφέρ, έπιπλα, παλέτες, κλπ.

TRAPPER PEST MONITOR

Παγίδα ασφαλείας πολλαπλών χρήσεων για ποντίκια και έρποντα έντομα. Από υψηλής ποιότητας πλαστικό και με μεταλλικό κλειδί τύπου PROTECTA. Κατάλληλη για υγρούς χώρους.

TRAPPER PEST MONITOR

MULTICATH PLASTIC – Πολλαπλών συλλήψεων

Η MULTICATH PLASTIC είναι μια μηχανική παγίδα πολλαπλών συλλήψεων για τρωκτικά. Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους, από ανθεκτικό πλαστικό. Η παγίδα έχει διάφανο καπάκι για εύκολο έλεγχο και στο εσωτερικό της δέχεται ειδική κολλητική επιφάνεια.

MULTICATH PLASTIC-πολλαπλών συλλήψεων

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις παραπάνω υπό-ενότητες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!