Φερομονικές παγίδες

Προϊόντα - Φερομονικές παγίδες

EXOROACH COMPLETE

Επαγγελματική, πολύ ισχυρή παγίδα ελέγχου παρουσίας ερπόντων εντόμων (και κυρίως κατσαρίδων). Λόγω του μεγέθους και του υλικού κατασκευής της (ανθεκτικό πλαστικό), είναι κατάλληλη για βιομηχανικούς και υγρούς χώρους. Διαθέτει ειδική θέση για τοποθέτηση προσελκυστικού (attractant) ή φερομονικού (pheromone) δολώματος.

EXOROACH COMPLETE

EXOROACH SERVICE KIT

Σετ ανταλλακτικών για την παγίδα Exoroach complete.

EXOROACH SERVICE KIT

LO-LINE

Χάρτινη πολύ ελκυστική παγίδα κατσαρίδων, με ειδικό ελκυστικό τροφικό δόλωμα σε χάπι (attractant).

LO-LINE

VESPA TRAP

Επαναχρησιμοποιούμενη παγίδα για σφήκες (Vespidae) και άλλα έντομα. Από ισχυρό πλαστικό για μεγάλη ανθεκτικότητα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε ειδικά προσελκυστικά δολώματα, όπως LURE VESPA/DROSOPHILA.

VESPA TRAP

LURE WASP / DROSOPHILA

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό τροφοελκυστικό υγρό δόλωμα, από ζυμωμένους χυμούς φρούτων. Ειδικό για σφήκες και δροσόφιλα.

Lure wasp/drosophila

BIG BAG FLY TRAP

Παγιδεύει μύγες που συχνά απαντώνται σε αγροτικές περιοχές όπως κοινές οικιακές μύγες, αλλά και πολλά άλλα είδη.

Περιέχει ελκυστικό το οποίο γρήγορα γίνεται αντιληπτό από τις μύγες, αμέσως μόλις προστεθεί νερό στην ειδική σακούλα. Ο συνδυασμός των τροφικών οσμών που περιέχεται στην Big Bag Fly Trap είναι ικανός να προσελκύσει αμέσως τις μύγες οι οποίες μπορούν αν εισέλθουν από το άνοιγμα στην κίτρινη κορυφή και να παγιδευτούν με αποτέλεσμα να πνιγούν στο νερό της σακούλας.

Μπορεί να συλλάβει πολύ μεγάλο αριθμό διπτέρων.

Οι τροφοελκυστικές ουσίες είναι σε μορφή σκόνης και απελευθερώνονται αμέσως μετά την προσθήκη νερού, χωρίς να χρειαστεί να παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο ειδικός σχεδιασμός της παγίδας επιτρέπει τον χειρισμό της, χωρίς ο χρήστης να έρχεται σε επαφή με το δόλωμα, ή με τις μύγες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι χρησιμοποιείται εντομοκτόνο, καθώς η θανάτωση των διπτέρων επιτυγχάνεται με την είσοδο τους στη γεμάτη με νερό σακούλα (πνιγμός).

Big Bag Fly Trap

DELTA TRAP

Χάρτινη παγίδα τύπου δέλτα, για τον έλεγχο της παρουσίας ιπτάμενων εντόμων. Με ειδικό σχεδιασμό άσπρων και μαύρων λωρίδων για αυξημένη προσέλκυση και ισχυρή κόλλα που διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να στεγνώνει. Χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τα αντίστοιχα προσελκυστικά δολώματα (attractants), ή φερομόνες (pheromones).

DELTA TRAP

LURE EPHESTIA / PLODIA

Ειδικό προσελκυστικό δόλωμα σε μορφή φερομόνης για λεπιδόπτερα αποθηκών. Χρησιμοποιείται σε παγίδες τύπου FUNNEL & DELTA TRAP.

LURE EPHESTIA / PLODIA

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις παραπάνω υπό-ενότητες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!