Εταιρεία - Δραστηριότητες - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΑΪΡΗΣ

Δραστηριότητα

Προφίλ της εταιρίας μας

Η εταιρία «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES»  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, περισσότερα από 20 χρόνια και είναι σήμερα πρωτοπόρος και μια από τις πιο σταθερά εξελισσόμενες – καινοτόμες εταιρίες του κλάδου!

Κύριο αντικείμενο της είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση και αντιμετώπιση ζωϊκών εχθρών και επιβλαβών οργανισμών (Integrated Pest ManagementIPM), με εξειδίκευση στην παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας! 

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες μας αφορούν την Απεντόμωση, την Απολύμανση & Μικροβιοκτονία, την Μυοκτονία, την Ταυτοποίηση Παρασίτων, την Απώθηση Ερπετών & Πτηνών, τους Υποκαπνισμούς και φυσικά τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Η πολύχρονη επιστημονική γνώση, η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αποδεικνύεται από την αρτιότητα των μελετών και την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών μας. Η ακατάπαυστη ενημέρωσή μας σε επιστημονικά συνέδρια και εκδηλώσεις για νέα σκευάσματα και μεθόδους, είναι ο θεμέλιος λίθος για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στους πελάτες μας, δικαιώνοντας την αξία της επιλογής τους!

Πάντα με απόλυτο σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η εταιρία «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κάνοντας χρήση μεθόδων Βιολογικής και Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης κατά των επιβλαβών οργανισμών.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μας εμπιστεύονται απόλυτα για τον έλεγχο και την διαχείριση των ζωϊκών παρασίτων στις εγκαταστάσεις τους: μεγάλες Βιομηχανίες Τροφίμων, Αποθήκες Logistics, Βιοτεχνίες και μεγάλοι Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Δημόσιοι Οργανισμοί, Νοσοκομεία, Πλοία, Επαγγελματικοί Χώροι, Γραφεία, Υπαίθριοι Χώροι αλλά και Ιδιώτες. Είμαστε υπερήφανοι για την αφοσίωση που επιδεικνύουμε όλα αυτά χρόνια, καθώς είμαστε ευέλικτοι στην επιλογή του χρόνου πραγματοποίησης των εφαρμογών, σε ημέρες και ώρες που εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες. Καλύπτουμε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, κατόπιν ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο!

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρία «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με όλους τους συνεργάτες και πελάτες της, δικαιώνοντας την αξία της επιλογής τους! Αξία που πιστοποιείται από τις μακρόχρονες συνεργασίες με πελάτες υψηλών απαιτήσεων στον τομέα της Υγιεινής, που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να μας προτείνουν ανεπιφύλακτα!

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Για την «PROSTASIA PEST CONTROL SERVICES» οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας. Δείχνουμε ενδιαφέρον και ευαισθησία σε ό,τι αφορά το σεβασμό στον άνθρωπο, στην ανάπτυξη της κοινωνίας, στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στη διαφύλαξη του ελληνικού πολιτισμού και φυσικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος μας είναι η προσφορά και η στήριξη στο κοινωνικό σύνολο, με έμπρακτες ενέργειες γι΄αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην:

στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων
προστασία του περιβάλλοντος
καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών
πολιτική ίσων ευκαιριών στην απασχόληση
καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες & πελάτες μας

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας, επιλέγοντας μία από τις παραπάνω υπό-ενότητες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!