ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες - BLOG - Τα νέα μας

BLOG - Τα νέα μας

H PROSTASIA, υπέρμαχος της πράσινης εναλλακτικής στις παραδοσιακές μεθόδους

H PROSTASIA, υπέρμαχος της πράσινης εναλλακτικής στις παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης των παρασίτων, χρησιμοποιεί το ασφαλέστερο, αποτελεσματικότερο και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα, ελέγχου της παρουσίας μύγας.

Γνωρίζετε πως τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά πλάσματα από τη φύση τους?

Για να αποτρέψετε την εισβολή των ανεπιθύμητων επισκεπτών στο σπίτι σας, εξαλείψτε την υγρασία, το στάσιμο νερό κοντά στο σπίτι, κρατήστε κλαδιά δέντρων και άλλα φυτά κομμένα από το σπίτι, καθώς τα μυρμήγκια συχνά χρησιμοποιούν αυτά τα κλαδιά για να μπουν στα σπίτια.

Καλημέρα από την όμορφη Άνδρο!

Ο Δήμος Άνδρου, εφάρμοσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων υγειονομικής σημασίας (βαδιστικά και έρποντα έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες), σε κεντρικά φρεάτια του Δημου.

Ζεστός καιρός = Κατσαρίδες

Καθώς η άνοιξη ήρθε νωρίτερα από ότι περιμέναμε…το τεχνικό μας τμήμα ξεκίνησε τις απεντομώσεις με τζελ για γερμανική κατσαρίδα…
Γιατί προστατεύουμε ό,τι αξίζει

Σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και αισθήσεις…

Σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και αισθήσεις, η εμπειρία της μυρωδιάς αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον μας

 

Εσύ τι ξέρεις για τις κάμπιες;

Η κάμπια των πεύκων, γνωστή και ως πιτυοκάμπη ή κάμπια λιτανεύουσα (Thaumetopoea pityocampa) , είναι ένας από τους σημαντικότερους εχθρούς των πεύκων, αλλά και μια επικίνδυνη αλλεργιογόνος πηγή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα;

Σας έχουμε αναφέρει πως έχουμε καταφέρει να εντάξουμε τη χρήση AI στην καθημερινότητα μας αλλά και στις υπηρεσίες μας;

Έχουμε φροντίσει να λαμβάνετε στατιστικά αξιόπιστα αποτελέσματα για το είδος και τον πληθυσμό των εντόμων που υπάρχουν στους χώρους σας, με σκοπό τις κατάλληλες οδηγίες αντιμετώπισης των παρασίτων.

Εσύ τι ξέρεις για τον κοριό;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει ένας κοριός; Κοριός (Cimex lectularius): Είδος εντόμου που τρέφεται με ανθρώπινο αίμα, συνήθως τη νύχτα.

Άνοιξη … και ανεπιθύμητοι επισκέπτες

Η άνοιξη έρχεται κ μαζί της φέρνει πολλούς ανεπιθύμητους επισκέπτες!
Τα κουνούπια εκτός από την όχληση που προκαλούν,  είναι κ φορείς παθογόνων.

2020 ευχές για Καλή χρονιά

2020 ευχές για Καλή χρονιά

Το προσωπικό της “Προστασίας” σας στέλνει 2020 ευχές για Καλή χρονιά. Ετυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χρόνια πολλά!

Τι προσελκύει αυτά τα έντομα;

Τι προσελκύει αυτά τα έντομα;

Κάθε έντομο προσελκύεται και ευνοείται από διαφορετικές συνθήκες. Γενικά η έλλειψη καθαριότητας και η παρουσία εκτεθειμένων τροφίμων εντείνουν τα προβλήματα από έντομα και τρωκτικά.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!