Η διάρκεια δράσης των φαρμάκων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η θερμοκρασία και η υγρασία που επικρατεί σε έναν χώρο, αλλά και από το σκεύασμα που χρησιμοποιήθηκε. Πρακτικά, ανάλογα με το πρόβλημα, ισχύουν οι ακόλουθες συχνότητες εφαρμογών χωρίς να είναι απόλυτες:

Αν επιλέξεις απεντόμωση με ψεκασμό ή τζελ για κατσαρίδες και μυρμήγκια στο σπίτι σου, τότε η επανάληψη της διαδικασίας δύο φορές το χρόνο είναι αρκετή, για να σε απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και αν επιλέξεις να κάνεις απεντόμωση με ψεκασμό σε κοινοχρήστους χώρους πολυκατοικιών, όπου και εκεί η επανάληψη της διαδικασίας δύο φορές το χρόνο αρκεί.

Αντίθετα, όταν μιλάμε για απεντόμωση σε επαγγελματικούς χώρους (ιδίως σε χώρους υγειονομικής σημασίας), τότε η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικά, σε διαστήματα από ενάμιση έως τρεις μήνες.

Copyright Ιάκωβος Μαρκάκης, 1888.gr

Περισσότερα άρθρα από το BLOG μας

Η PROSTASIA Pest Control Services χορηγός της ομάδας Αναγέννησης Καλοχωρίου

Η Prostasia Pest Control services, συνεχίζει σταθερά να ανταποκρίνεται με σεβασμό στις κοινωνικές προκλήσεις αναγνωρίζοντας την Κοινωνική της ευθύνη.
Μετά τη χορηγία της στο Φεστιβάλ του Δήμου Άνδρου, αυτή τη φορά είναι χορηγός της Αναγέννησης Καλοχωρίου με έδρα την Λάρισα!

H PROSTASIA, υπέρμαχος της πράσινης εναλλακτικής στις παραδοσιακές μεθόδους

H PROSTASIA, υπέρμαχος της πράσινης εναλλακτικής στις παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης των παρασίτων, χρησιμοποιεί το ασφαλέστερο, αποτελεσματικότερο και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα, ελέγχου της παρουσίας μύγας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!