Στην «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» εκφράζουμε πάντα ευαισθησία σε ό,τι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, στην ανάπτυξη της κοινωνίας, στη διαφύλαξη του ελληνικού πολιτισμού, στη συνεισφορά στις τέχνες και φυσικά στην προστασία του περιβάλλοντος!

Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας, γι΄ αυτό το λόγο αναλάβαμε Χορηγοί στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υποστηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθεια του φημισμένης διοργάνωσης.

Για την άρτια και πάνω από όλα ασφαλή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου 2020, η εταιρεία μας ανέλαβε το δύσκολο και απαιτητικό έργο της απολύμανσης με κυρίαρχο στόχο την παρεμπόδιση της διασποράς του κορονοϊού.  Στόχος μας ήταν  η  αντιμετώπιση της μικροβιακής απειλής με τη χρήση σύγχρονων σκευασμάτων με ειδικές μεθόδους, απολύτως ασφαλείς προς ανθρώπους, κατοικίδια και περιβάλλον. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής, είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου ξεκίνησε το 2015 και πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι παραστάσεις ξεκινούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και ολοκληρώνονται προς το τέλος Αυγούστου. Στα 5 χρόνια λειτουργίας του έχουν παρουσιαστεί σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες Ελληνικής και κλασικής μουσικής αλλά και τοπικά σχήματα όπως η Φιλαρμονική αλλά και θεατρικές σκηνές, χορευτικά συγκροτήματα της Άνδρου. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να παρουσιάζει ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, αξιόλογες συναυλίες κλασικής μουσικής, τζαζ και χορού.

Tο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου βρίσκεται στη Χώρα Άνδρου, με χωρητικότητα 870 θέσεων. Είναι πέτρινο και έχει κτιστεί σε ειδυλλιακή πλαγιά με φυσική κλίση, προστατευμένη από τον άνεμο και πανοραμική θέα προς το νότο.

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Παντελής Βούλγαρης
http://www.festivalandros.gr/

Περισσότερα άρθρα από το BLOG μας

H PROSTASIA, υπέρμαχος της πράσινης εναλλακτικής στις παραδοσιακές μεθόδους

H PROSTASIA, υπέρμαχος της πράσινης εναλλακτικής στις παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης των παρασίτων, χρησιμοποιεί το ασφαλέστερο, αποτελεσματικότερο και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα, ελέγχου της παρουσίας μύγας.

Γνωρίζετε πως τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά πλάσματα από τη φύση τους?

Για να αποτρέψετε την εισβολή των ανεπιθύμητων επισκεπτών στο σπίτι σας, εξαλείψτε την υγρασία, το στάσιμο νερό κοντά στο σπίτι, κρατήστε κλαδιά δέντρων και άλλα φυτά κομμένα από το σπίτι, καθώς τα μυρμήγκια συχνά χρησιμοποιούν αυτά τα κλαδιά για να μπουν στα σπίτια.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!