Κάντε click για να δείτε το πιστοποιητικό

Στις 19/03/2018, η CEPA Bureau Veritas Hellas S.A. πιστοποίησε την PROSTASIA Pest Control Services S.A. – ΖΑΪΡΗΣ, ως Pest Management Professional. Η πιστοποίηση ισχύει για την τριετία από 19/03/2018 έως και 19/03/2021. Η PROSTASIA Pest Control Services S.A. είναι συμβατή με το διεθνές CEN Standard EN 16636.

Ο αριθμός του πιστοποιητικού μας είναι ο: 011GRC00105

Το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών μας, ενισχύεται και από την on-line εφαρμογή e-PROSTASIA, όπου όλοι οι εταιρικοί μας πελάτες μπορούν να βρίσκουν και να διαχειρίζονται ΟΛΑ τα πιστοποιητικά τα οποία αφορούν την επιχείρησή στους ανά πάσα χρονική στιγμή.

Περισσότερα άρθρα από το BLOG μας

Γνωρίζετε πως τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά πλάσματα από τη φύση τους?

Για να αποτρέψετε την εισβολή των ανεπιθύμητων επισκεπτών στο σπίτι σας, εξαλείψτε την υγρασία, το στάσιμο νερό κοντά στο σπίτι, κρατήστε κλαδιά δέντρων και άλλα φυτά κομμένα από το σπίτι, καθώς τα μυρμήγκια συχνά χρησιμοποιούν αυτά τα κλαδιά για να μπουν στα σπίτια.

Καλημέρα από την όμορφη Άνδρο!

Ο Δήμος Άνδρου, εφάρμοσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων υγειονομικής σημασίας (βαδιστικά και έρποντα έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες), σε κεντρικά φρεάτια του Δημου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;
Μοιραστείτε τη σελίδα μας!